Ik werd geboren op 20-7-'55 te Paramaribo en kwam op achtjarige leeftijd naar Nederland. Doorliep in Amsterdam de middelbare school (Atheneum-A) en haalde op de Universiteit van Amsterdam mijn kandidaats Culturele Antropologie/Niet-Westerse Sociologie.

Ik ging vervolgens naar de Nederlandse Film- en Televisie Academie en studeerde daar in 1983 af op de hoofdvakken Scenario drama, Regie drama en Camera. Mijn eindexamenfilm "Brieven aan mijn vader" werd op de Nederlandse Filmdagen bekroond met de aanmoedigingsprijs van het Nederlands Genootschap van Speelfilmmakers. Ik volgde 1981 het "scenarioseminar '81", gegeven door John Bloch en Bill Fadiman van het American Film Institute.

Na de Filmacademie heb ik me in de breedte ontwikkeld. Drama, Educatief en Opdracht waren de drie genres waarin ik mij voornamelijk heb bewogen. In alledrie als schrijver en als regisseur. In wisselende golfbewegingen heb ik me door de drie genres heen bewogen. Van mijn studie Culturele Antropologie heb ik een forse dosis nieuwsgierigheid en een snelle research overgehouden, langdurig in hetzelfde genre of onderwerp bezig zijn trekt mij geheel niet. Vijf jaar bij een soap werken lijkt mij een redelijke weerspiegeling van het hellevuur.

Vrij drama, televisiedrama, gebonden drama, boekadaptatie, educatief drama, corporate drama, educatief documentair, licht educatief, educatieve series, zwaar educatief, personeelsmotivatie, productinformatie, publieksvoorlichting, interactief, opera, musical, animatie, ik heb me er allemaal mee bezig gehouden. Een historisch-biografische documentaire staat op stapel. Redelijk breed dus. Hoewel, de videoclip en de commercial ontbreken nog.

Vier jaar ben ik adviseur van het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties geweest

Een meer gedetailleerde CV kunt u hier downloaden.